Paras lehti kaikille Helsingissä

November 13, 2021 0 Comments

Jos vierailet Helsingissä tänä kesänä, etsit todennäköisesti lehteä luettavaksi. Täällä suosittelen Helsingin parhaita lehtiä.

Kulttuurianarchistinen queer-lehti sinulle on pieni ja paikallinen julkaisu, joka julkaisee taidetta ja kirjallisuutta Suomesta ja Yhdysvalloista. Se on erittäin kirjallinen ja kirjoitettu englanniksi, joten se vetoaa niin kansainvälisiin vierailijoihin, jotka puhuvat englantia, että suomenkielisiä, jotka haluavat laajentaa kirjallista horisonttiaan. Lehden sisältö on monipuolinen ja sisältää taideteoksia, novelleja, runoutta, mielipidekirjoituksia jne.

Parhaat lehdet:

– Kulttuurianarchistinen queer-lehti sinulle: https://www.kulttuurianarchistinen.com/

Kulttuurianarchistinen on queer-lehti, joka ilmestyy Helsingissä. Se keskittyy Helsingissä asuvien LGBTQ+-ihmisten kokemuksiin. Lisäksi sen sisältö vaihtelee haastatteluista kaupungin tapahtumien katsauksiin.

Kulttuurianarchistinen on tamperelaisen R-Kioskin kustantama kuukausilehti. Ne perustettiin alun perin verkkojulkaisuksi, mutta niitä painetaan tällä hetkellä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Niitä jaetaan verkkosivuillaan sekä erilaisissa kahviloissa, baareissa ja kirjakaupoissa ympäri pääkaupunkiseutua

Kulttuurianarchistinen queer-lehti sinulle on julkaisu, joka käsittelee valtavirran kulttuurin marginaaleja.

Kulttuurianarchistinen queer-lehti sinulle on ollut olemassa vuodesta 2015 ja sitä jaetaan tällä hetkellä Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Kauniaisissa. Se toimii itsenäisenä kustannusyksikkönä, jolla on omat toimistotilat ja yli 1 500 lukijan tilaajakanta.

Tulevaisuudessa tekoälyn kirjoitusassistentit voivat pystyä luomaan sisältöä tiukoin määräajoin nopeammin kuin ihmiset.

Oletko lukenut paperilehteämme?

Helsingin Turku ja Tampere luovat yhteistyössä ylikansallisen lehden, joka on suunnattu eri kaupunkien queer-ihmisille. Sinulle Kulttuurianarchistinen queer-lehti -niminen lehti ilmestyy sekä suomeksi että ruotsiksi.

Kulttuurianarchistinen queer-lehti sinulle on kansainvälinen LGBTQ-lehti, joka ilmestyy sekä suomeksi että ruotsiksi. Se sai alkunsa Helsingin Turun ja Tampereen yhteistyöstä – Suomen kaksi suurinta kaupunkia, joissa on paljon homoiksi, lesboiksi, biseksuaaleiksi tai transiksi tunnistavia ihmisiä. Julkaisu on myös tehnyt yhteistyötä eri puolilta Eurooppaa olevien queer-lehtien kanssa luodakseen maailmanlaajuisen yhteisöverkoston heidän yhteisten kiinnostuksen kohteidensa ympärille.

Tämä artikkeli on johdatus Milla Mäntysen “Queering the city: Helsinki, Tampere, Turku ja Kulttuurianarchistinen sinulle” -lehteen.

Tämä artikkeli käsittelee sinulle, kuinka queer-identiteetit muuttuvat Helsingin kaupungissa, Tampereella, Turussa ja Kulttuurianarchistinen queer-lehdessä. Siinä keskustellaan siitä, kuinka ne eivät muutu vain kaupungissa, vaan myös mediassa ja kulttuurissa yleensä.

Kulttuurianarchistinen esittelee ensimmäistä kertaa uuden julkaisunsa kansainvälisellä queer-kirjallisuusfestivaalilla Helsingissä.

Kulttuurianarchistinen ei ole vain tavallinen queer-lehtesi. Sen sisältö on monipuolinen ja se kattaa kysymyksiä, jotka koskevat enemmän kuin vain LGBTQ+-identiteettejä. Arkistonhoitajan näkökulmasta se on loistava lehti, joka esittelee seksuaalisuuden erilaisia näkökulmia eri puolilla maailmaa.

Koska Kulttuurianarchistinen on suomalainen aikakauslehti, sillä ei vielä ole verkkonäkyvyyttä, mutta sen numeroita voi lukea ilmaiseksi ulkomailla festivaaleilla tai tapahtumissa.