Lehti kertoo elämästä Helsingissä

November 13, 2021 0 Comments

Kulttuurianarchistinen queer-lehti sinulle on Suomen vaikutusvaltainen julkaisu, jolla on omaleimainen tyyli.

Kulttuurianarchistinen queer-lehti sinulle on Suomen vaikutusvaltainen julkaisu, jolla on omaleimainen tyyli. Se on pystynyt vaikuttamaan merkittävästi kulttuuriin, yhteiskuntaan ja politiikkaan, vaikka se perustettiin vasta kuusi vuotta sitten.

Julkaisun provosoiva lähestymistapa on tehnyt siitä suositun nuorten keskuudessa. Lehden takana oleva tiimi uskoo, että heidän työnsä herättää uudelleen perinteitä rikkovilla 60- ja 70-luvuilla vallinneen vastarinnan hengen.

Tämä artikkeli kertoo homojen elämästä Helsingissä ja Tampereella. Se tarjoaa lyhyen historian ja antaa sinulle käsityksen homojen elämästä ja kulttuurista näissä kaupungeissa.

Kulttuurianarchistinen queer-lehti sinulle on alusta, jonka kautta queer-ääniä kuullaan kaikkialla Suomessa. Se on perustettu vuonna 2015, ja se on myös itsenäinen julkaisu, joka usein kommentoi sukupuoleen, seksuaaliseen suuntautumiseen ja vastaaviin LGBTQ+-yhteisöihin liittyviä kysymyksiä.

Helsinki on Suomen pääkaupunki. Sen väkiluku on noin 643 000 ihmistä, mikä tekee siitä maan väkirikkaimman kaupungin.

Lehti kertoo elämästä Helsingissä. Se kattaa tapahtumia, taidetta, kulttuuria ja viihdettä Helsingissä ja muissa Suomen kaupungeissa.

Tilaa lehtemme tilaus

Kulttuurianarchistinen queer-lehti sinulle on suomalainen lehti, joka tutkii kulttuurin, seksuaalisuuden ja anarkismin risteyskohtaa.

Tulevaisuudessa Kulttuurianarchistinen queer-lehti sinulle julkaistaan digitaalisesti, jotta ihmiset voivat lukea sen sisältöä missä ja milloin tahansa.

Kulttuurianarchistinen on queer-lehti sinulle. Emme halua määritellä itseämme nimikkeillä ja arvostamme sitä, ettemme ole keskimääräinen LGBTQ+ -julkaisusi.

Olemme sekä julkaisu että organisaatio. Missiomme on edistää sosiaalista oikeudenmukaisuutta, edistää vuoropuhelua ja ajaa muutosta. Käsittelemme aiheita seksuaalisuudesta ja sukupuolesta rotuun, köyhyyteen, sarjakuvaan, taidemaailmaan sekä politiikkaan.

Älä myöskään ole huolissasi asiantuntijana tai perehtymisestä näihin aiheisiin – tavoitteenamme on tarjota foorumi ihmisille, jotka eivät muuten saa ääntään valtavirran tiedotusvälineissä.

Helsinkiläinen Queer Magazine for You pyrkii luomaan tilaa queer-ihmisille, erityisesti taiteilijoille, kirjailijoille ja aktivisteille, jotka eivät saa samantasoista tukea jokapäiväisessä työssään.

Voit tilata lehtemme tästä

Queer Magazine for You on ilmestynyt vuodesta 2016. Se julkaisee queer-taiteeseen, kulttuuriin ja aktivismiin liittyviä artikkeleita Helsingissä tai Suomessa.